En vacker men lite sorgsen dag

Lilla Godis har opererats idag på morgonen. Han hade ett medfött fel som gjorde att knäet hoppade ur led. Veterinären sa att Godis kommer bli helt bra igen, det kommer bara ta lite tid. Humöret blev i alla fall lite bättre när jag passerade Gamla Kirurgen i Lund på väg till jobbet. Våren är bara magisk med alla sina färger.



Det enda som stör friden i Paradiset (kvarteret heter faktiskt så) är att det pågår en massa byggnadsarbeten här. Det borras och väsnas alltså något förskräckligt.



Visst blir man på gott humör av denna färgprakt!!


Vania

Krama lilla Godis från mig och lillan :)

Lotta

Jag lovar att krama om honom från er! Han mår lite bättre idag och har redan börjat stödja på benet. Ni får kanske träffa honom på Hannas födelsedag! Kramar Lotta

Anna

Vi läste om stackars Godis. Så synd om honom och så ont det ska ha gjort. Skönt att han har fått behandling av en specialist så han kan bli helt bra! Claude blev så orolig också - både Godis och Claude verkar ha blivit lite skröpliga nu! Stora kramar till Godis från mig och Claude och nospussar!

Lotta

Tack Anna och Claude! Jag ska hälsa trattvovven. Ja fy, jag hade gärna opererat mig i Godis ställe. Det är så hemskt när djur har ont.