Enkelt, snabbt och jättegott!

Receptet var superenkelt! Man behöver för 4 portioner:
1 stor purjolök
0,5 msk smör
2,5 dl Kelda citronsås "Lovely Lemon"
I burk kräftstjärtar i lag
3 msk hackad dill
Ansa, skölj och strimla purjolöken. Fräs den i smör 2-3 minuter. Tillsätt citronsås och dill. Låt koka ihop 2-3 minuter. Häll av spadet från kräftstjärtarna och tillsätt dem och dillen. Servera genast med pasta (vi använde pastasnäckor) och sallad. Pressa över citron. Vi köpte också lite extra kräftstjärtar och dill till dekoration.

Det bästa med den här rätten, förutom att resultatet var supergott, var att den gick så snabbt att laga. En riktig festmåltid (ok, lite fuskigt med färdiga ingredienser) på 20 minuter! Ibland är det helt perfekt! :-)
Ser verkligen jättegott ut! I Sverige finns det mer sånt gott färdigt som creme fraiche med olika smaker och som dessa roliga såser. Finns inte här i DK :-/ men ska till Malmö imorgon så då får jag passa på att köpa in! :-) Kramar Anna