Västeråsvyer

Min syster har sitt kontor i Melkerhuset, ett känt ASEA-landmärke i Västerås. Allra högst upp på 10:e våningen sitter hon och har en fantastisk utsikt över city. Här syns, från vänster i bild, Punkt-huset, Gallerian, Gamla vattentornet, Domkyrkan och en liten bit av Skrapan.
Tittar man lite till vänster ser man Stadshuset, det relativt nya Kongresscentrat och Mälaren.
Tyvärr var det ganska sent på eftermiddagen när jag fotade men jag tror ändå ni kan få ett hum om hur det ser ut. Och sämre utsikt kan man ju ha från sitt kontor!

Norrut några dagar

Ja, knappt hinner man öppna julklapparna innan det är dags för raketer och champagne. Idag styr vi kosan mot Västerås för att fira nyår med min syster och hennes familj. Enligt Vägverkets hemsida ska vägarna vara bra men jag vet hur det brukar se ut där uppe mellan Katrineholm och Kungsör...knögglig isgata.
Vi får helt enkelt ta det riktigt lugnt och åka försiktigt.

Body-Shop-o-Holic

Nya tider nya försäljningsmetoder. Jag, som hade tänkt vägra mellandagsrean, fick ett sms från Body Shop idag där det stod att butiken var full av rea-varor. Efter moget övervägande (typ 3 sekunder) bestämde jag mig för att avlägga en liten visit till Kullagatan ändå. Och tänk vad jag fyndade :-) Två Body Butter som inte finns till försäljning i Sverige i vanliga fall; Almond och Blueberry! Och endast 85:-/styck!
Just Body Shops produkter är jag väldigt svag för och jag använder dem dagligen. Just nu heter favoriten Shea Whip och på somrarna känns det helt rätt med Coconut Body Butter. Vi får väl se hur det känns sen efter nästa dusch när jag ska gå omkring och lukta som en hel blåbärsskog :-)