Tillfälligt avbrott

Hallå där! Linnea här, tror dom flesta vet vem jag är eftersom jag någon gång då och då dykt upp här i bloggen. För er som inte vet är jag i alla fall Lottas dotter :) Det jag tänkte säga var att det har hänt en liten sak som göra att mamma inte kommer kunna blogga på ett tag. Men hon kommer så småning om tillbaka och jag tyckte bara ni skulle veta det så att ni inte undrar, å så gjorde även mamma! Ni får ha det jättebra sålänge, kram Linnea!

En annan väg

En kollega till mig har precis tagit körkort och undrade om jag ville åka bil till jobbet idag. Jaaaaa! Härligt att slippa tåget för en gångs skull! Vi körde en riktig omväg i det fina men blåsiga vädret, bl a genom fina Ålabodarna.

Hihi! Bäst att vi tar tåget i fortsättningen, annars finns risk att vi inte kommer fram som vi ska. Det finns ju så mycket fint att titta på på vägen :-)

Kändisspotting

Kändisspotting på ICA Maxi i Helsingborg :-)
Mat-Tina! Jättesöta Mat-Tina som gjorde reklam för sina egna kryddblandningar. Och här gällde det minsann att hålla i sig om man inte ville bli nedtrampad av betämda (och bastanta) damer...Man fick nästan slå sig fram tillkryddstället. Jag tror säkert att köttbullarna och potatismoset som Tina sedan lagade smakade Jättegott!!!