Under Toscanas sol

Jag tror att det är dags för en dos av min favoritfilm "Under Toscanas sol". Denna underbara pärla till film utspelar sig precis där jag själv skulle vilja befinna mig just nu; i det soliga Toscana. Här blandas makalösa scenerier med romantik, humor, glädje och sorg. Kan det bli bättre???

Dessutom bygger filmen på en verklig historia. Det GÅR således att dra upp sina bopålar och flytta till Italien. Förmodligen hjälper det väl att, precis som Frances i filmen, vara en hyfsat rik och berömd författare...
Suck...

Nya blomster

Jag har så svårt att kasta blommor. In i det längsta försöker jag få dem att ta sig igen och trivas. En lösning brukar vara att ta med gamla och tråkiga blommor till jobbet vilket resulterat i att det inte heller där är så fint i fönstren. Men dessa får nog gå direkt till återvinningen. De har hängt med i många år. Möjligen kan St Paulian få följa med till jobbet efter en rejäl uppfräschning...

Idag stegade jag resolut in i en blomsteraffär i Lund och fick en hel kasse nya blommor med mig hem. Nu kommer det bli mycket finare i våra fönster här hemma! Jag passade dessutom på att köpa några nya krukor.

Att pigga upp sig med lite nya blommor är ett knep som min mormor alltid brukar förespråka och jag är benägen att hålla med henne!