Lunch på China Town

Det är inte ofta jag har möjlighet att äta lunch i Helsingborg så jag vet inte så mycket om utbudet. Men ett säkert kort är i alla fall restaurant China Town vid Sundstorget.

För en inte alltför dyr penning erbjuds lunchbuffé med friterade bananer och glass till efterrätt.

Linnea och jag lät oss väl smaka härom dagen. Ett antal påfyllningar av den goda maten blev det för både henne och mig!

Mätta och belåtna lovade vi varandra att besöka China Town snart igen!

Äntligen sommartid!

Ja, äntligen får vi flytta fram klockan så att kvällarna blir längre och ljusare. Och våren har anlänt på riktigt till Skåne! Det allra säkraste vårtecknet infann sig härom dagen i form av snuva, rinnande ögon och tyngre andhämtning :-/ Men vad gör väl det när vi går mot ljusare tider och vårblommorna lyser ikapp med solen?

Här i Helsingborg kan man hitta sådana här vackra och vårinspirerade blomsterarrangemang lite varstans. De här fina blommorna står vid ingången till Stadsparken och det var inte bara jag som stannade till och fotograferade dem. Åh, så härligt att vintern äntligen är slut!

Sött till kaffet

Nu när semlorna är på väg att ta slut är det tur att konditorierna har något annat att locka med! De här jättesöta kycklingbakelserna var ruskigt svåra att motstå...

Faktiskt har jag lite svårt att äta sådana här gulliga saker. När jag var liten bäddade jag ned och lekte med chokladnallarna istället för att äta upp dem, och idag skulle jag aldrig drömma om att äta en gullig marsipangris eller Lindt-kanin. Nåväl, den här bakelsen slank ned tillsammans med en god kopp kaffe i mina föräldrars husbil.