Nostalgi i ny tappning

Hihi! Vad säger ni om det här? När Linnea och jag var hemma hos min pappa plockade han fram min gamla skiddräkt, senast använd 1993:-)
Ljuslila, med skärp i midjan...Mössan tror jag faktiskt har tillhört min syster, men den är från samma tid. Linnea klädde genast på sig min gamla, då så hotta, skidutstyrsel. Moira nosar försiktigt och undrar nog vad Linnea har på sig. Men hur mycket Linnea än skrattade kan jag inte låta bli att tycka att skiddräkten faktiskt är snygg :-) Tänk så tjusig jag måste ha varit när jag susade nedför backen i Sälen då, 1993!

Söderut

Idag vänder vi kosan hemåt igen efter en veckas sportlov i Västerås.

Vi ses snart igen alla nära och kära i min gamla hemstad!

Landskapsblomma

Västmanlands landskapsblomma är ju misteln och i Västerås finns det gott om just denna "blomma". Misteln är ju egentligen en parasit och nu på vintern syns de väldigt tydligt i var och varannat träd.
Jag tycker faktiskt de är väldigt fina och på något sätt ger de en "hemlandskänsla". När jag flyttade från Västerås för 15 år sedan funderade jag inte mycket på sådant här men om jag nu ser en mistel eller en ekbacke blir jag alldeles gråtmild. Har ni något som ger er en sådan här hemmakänsla?